Muut teollisuusrasvat

D-LUBE PMS 1515-2/115

D-LUBE PMS 1515-2/115 on erityisesti laajalle käyttölämpötila-alueelle tarkoitettu synteettinen rasva, jonka saentimena on litiumkompleksi ja perus öljynä täyssynteettinen öljy.

D-LUBE PMS 1515-1,5/160 EP

D-LUBE PMS 1515-1,5/160 EP on erityisesti laajalle käyttölämpötila-alueelle tarkoitettu täyssynteettinen rasva, jonka saentimena on litiumkompleksi ja perusöljynä täyssynteettinen PAO öljy.

D-LUBE Extra Life 2-460 HD

D-LUBE Extra Life 2-460 HD on korkealuokkainen ja erityisen stabiili kalsiumsulfonaattikompleksirasva, jolla on erittäin korkea kuormankantokyky sekä veden- ja korroosionkestävyys.

D-Lube Extra Life HDM 2-700

D-LUBE Extra Life HDM 2-700 on korkealuokkainen ja erityisen stabiili kalsiumsulfonaattikompleksi-rasva.

D-LUBE Food Safe Gear Oil

Sopii käytettäväksi korkeasti kuormitetuille vaihteistoille ja ketjuille elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa.

D-LUBE Ultra Life 2

Korkealuokkainen ,erittäin stabiili multi-complex rasva.

D-Lube Extra Life FM 2-400

Erittäin korkealaatuinen, täyssynteettinen, H1-luokiteltu rasva, raskaasti kuormitettujen ja hitaasti pyörivien kohteiden voiteluun, laajalle käyttölämpötila-alueelle

D-Lube avokohde- ja poravasararasva

D-Lube avokohde- ja poravasararasva on tehty semi-synteettisestä öljystä, jossa on sulamaton saennin korkeaa lämpötilaa- ja kuoritusta varten.

D-LUBE Extra Life 2

D-LUBE Extra Life 2 on korkeluokkainen, erityisen stabiili, kalsiumsulfonaattikompleksi rasva, jolla on erittäin korkea kuormankantokyky sekä veden- ja korroosionkestävyys.

D-LUBE 2500 S

D-LUBE 2500 S on korkealuokkainen semisynteettinen avokohderasva, jonka saentimena on alumiinikompleksi