Tuotteemme

Kaikki tuotteemme on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Koska monet tuotteistamme on kehitetty asiakastoiveiden pohjalta, löytyy valikoimastamme aina oikea voiteluaine oikeaan tarpeeseen.

Tiukat laatukriteerimme takaavat tuotteiden korkean laadun. Testaamme jokaisen erän ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle. Huolellisesti rakennetun logistiikkaketjun ja joustavan organisaation ansiosta pystymme tarvittaessa nopeisiin toimituksiin.

Auramol Bio W45

Heti käyttövalmis emulsio, joka muodostaa muottipinnalle muotista purkamista nopeuttavan ja helpottavan kalvon.

BioSafe HO 32 NE

Ympäristöä vähemmän rasittava hydrauliöljy

D-FORM

Muottiöljy betoniteollisuuteen

D-FORM BIO

Biohajoava muottiöljy

D-FORM Emulsio

D-FORM Emulsio on heti käyttövalmis kasviöljypohjainen, biohajoava muottiöljyemulsio, joka pohjautuu uusiutuviin materiaaleihin.

D-FORM RBO

Huippuluokan biohajoava muottiöljy betoniteollisuuteen

D-FORM suojaöljy

Biohajoava suojaöljy

D-FORM WBE

D-FORM WBE on vesiohenteinen heti valmis emulsio

D-FORM WBE BIO 10

D-FORM WBE BIO 10 on vesiohenteinen heti valmis emulsio

D-LUBE 2500 S

D-LUBE 2500 S on korkealuokkainen semisynteettinen avokohderasva, jonka saentimena on alumiinikompleksi

D-Lube avokohde- ja poravasararasva

D-Lube avokohde- ja poravasararasva on tehty semi-synteettisestä öljystä, jossa on sulamaton saennin korkeaa lämpötilaa- ja kuoritusta varten.

D-LUBE BIO-GEL

Biohajoava geeli, joka on valmistettu synteettisistä ja luonnollisista estereistä

D-LUBE Extra Life 2

D-LUBE Extra Life 2 on korkeluokkainen, erityisen stabiili, kalsiumsulfonaattikompleksi rasva, jolla on erittäin korkea kuormankantokyky sekä veden- ja korroosionkestävyys.

D-LUBE Extra Life 2-460 HD

D-LUBE Extra Life 2-460 HD on korkealuokkainen ja erityisen stabiili kalsiumsulfonaattikompleksirasva, jolla on erittäin korkea kuormankantokyky sekä veden- ja korroosionkestävyys.

D-Lube Extra Life FM 2-400

Erittäin korkealaatuinen, täyssynteettinen, H1-luokiteltu rasva, raskaasti kuormitettujen ja hitaasti pyörivien kohteiden voiteluun, laajalle käyttölämpötila-alueelle

D-Lube Extra Life HDM -voitelurasva

D-LUBE HDM on erityisesti raskaan teollisuuden vaativiin kohteisiin suunniteltu voitelurasva, jonka saentimena on käytetty kalsiumsulfonaattia.

D-Lube Extra Life HDM 2-700

D-LUBE Extra Life HDM 2-700 on korkealuokkainen ja erityisen stabiili kalsiumsulfonaattikompleksi-rasva.

D-LUBE Food Safe Gear Oil

Sopii käytettäväksi korkeasti kuormitetuille vaihteistoille ja ketjuille elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa.

D-LUBE GX Kaarre- ja liukupintarasva

Biologisesti hajoava, synteettinen liukupinta- ja kaarrerasva.

D-Lube Kiilarasva

D-Lube Kiilarasva on korkealuokkainen, erityisen stabiili, kalsiumsulfonaattikompleksirasva, jolla on erittäin korkea kuormankantokyky sekä veden- ja korroosionkestävyys.

D-LUBE PMS 1515-1,5/160 EP

D-LUBE PMS 1515-1,5/160 EP on erityisesti laajalle käyttölämpötila-alueelle tarkoitettu täyssynteettinen rasva, jonka saentimena on litiumkompleksi ja perusöljynä täyssynteettinen PAO öljy.

D-LUBE PMS 1515-2/115

D-LUBE PMS 1515-2/115 on erityisesti laajalle käyttölämpötila-alueelle tarkoitettu synteettinen rasva, jonka saentimena on litiumkompleksi ja perus öljynä täyssynteettinen öljy.

D-LUBE Pro Glycol

Korkealuokkainen ja 100 % synteettinen glykoliperusteinen vaihteistoöljy.

D-LUBE Prolith EP 1 ja 2

Korkealuokkainen monikäyttörasva teollisuuden ja liiikkuvan kaluston voiteluun. Soveltuu sekä liuku- että vierintälaakereille. Erinomainen lisäaineistus kulumista ja korkeaa kuormitusta vastaan sekä hyvät korroosionesto ominaisuudet.

D-LUBE SCH Laippavoiteluaine

D-LUBE SCH on biohajoava kiskokaluston laippavoiteluaine, joka sisältää grafiittia. Se on erityisesti suunniteltu kaiken tyyppisen kiskokaluston laippavoiteluun.

D-LUBE SX Kaarre- ja liukupintarasva

D-Lube SX on biologisesti hajoava, synteettinen liukupinta- ja kaarrerasva, jonka saentimena on käytetty erikoiskalsiumia.

D-LUBE Ultra Life 2

Korkealuokkainen ,erittäin stabiili multi-complex rasva.

D-LUBE Vaihderasva kiskoliikenteelle

D-Lube vaihderasva on puolijuokseva vaihderasva, jonka perusaineena on helposti biologisesti hajoava synteettinen esteri.

Preco Minicote

Minicote on muottiin levitettävä liuotinohenteinen pintahidastin.

Preco Mould Release QD

Preco Mould Release QD on muottiin levitettävä irrotusaine, jota käytetään pesubetonin valmistuksessa yhdessä Minicote pintahidastimien kanssa.