Auramol Bio W45

Heti käyttövalmis emulsio, joka muodostaa muottipinnalle muotista purkamista nopeuttavan ja helpottavan kalvon.

Category:

Auramol Bio W 45 on matalaviskoosi käyttövalmis emulsio, joka muodostaa muottipinnalle muotista purkamista nopeuttavan ja helpottavan kalvon. Auramol Bio W 45 sopii tavalliselle ja kevytbetonille. Sitä voidaan käyttää puu-, muovi- ja metallimuoteissa.

Uudet puupinnat saattavat tarvita kaksi Bio W 45 käsittelykertaa. Uusilla teräspinnoilla tai pinnoilla, joilla on käytetty muita irrotusaineita, emulsion koko teho saavutetaan vasta 3 – 8 käyttökerran jälkeen.

Edut

  • biologisesti hajoava
  • korkealaatuinen betonipinta
  • ruiskutettava ja helppokäyttöinen
  • helpottaa muottien puhtaanapitoa
  • ei sisällä hiilivetyliuottimia
  • hajuton
  • estää teräsmuottien ruostumista

Käyttörajoitukset

Ei saa käyttää alle + 5o C pintalämpötilassa. Jos pinta halutaan myöhemmin maalata tai laatoittaa, on Bio W 45 poistettava mekaanisesti painepesurilla ja sopivalla pesuaineella tai sinkopuhaltamalla.

Levitys

Bio W 45 levitetään harjalla, sienellä tai tavallisella ruiskulla. Ruiskutettaessa on tärkeä käyttää oikeankokoista suutinta (esim. 8004E viuhkasuutin) ja varmistaa, että kalvosta tulee tasainen ja se kattaa koko muottipinnan. Paras tulos saadaan 4 – 6 baarin ruiskutuspaineella. Ei-imukykyiset pinnat tulisi viimeistellä pyyhkeellä.

Jos irrotusainetta levitetään liikaa, se voi aiheuttaa pinnan värjäytymistä tai epätasaisuutta. Erityistä huomiota on kiinnitettävä kaareviin pintoihin, joilla kalvon tasaisuus ja yhteneväisyys on erittäin tärkeä. Ylimääräinen irrotusaine on poistettava ennen valua.

Riittoisuus

Pinnan huokoisuudesta ja rakenteesta sekä levitystavasta riippuen 1 litra riittää n. 20 – 30 m2:lle. Normaalimenekki on 30 – 50 ml/m2.

Puhdistus

Puhdistus vedellä

Pakkaukset

200 l tynnyrit ja 1000 l kontit

Varastointi

Kestää varastointia +5 – 30 oC lämpötilassa avaamattomissa alkuperäispakkauksissa vähintään
9 kk. On erittäin tärkeää, että pakkaukset ovat ilmatiiviisti suljettuja, jottei vesi pääse haihtumaan. Pidemmän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöturvallisuus

Tuote ei ole luokiteltu. Lisätiedot käyttöturvallisuustiedotteessa.

 

Olomuoto maidonvalkoinen emulsio
Aktiivinen ainesosa kasviöljy
Tiheys n. 0,98 kg/l [20 °C]
Viskositeetti 800 mPas [20 °C]
pH n. 8
Kuiva-ainepitoisuus n. 20 %

Lataa tuotekortti: Auramol Bio W45