D-FORM WBE

D-FORM WBE on vesiohenteinen heti valmis emulsio

Category:

D-FORM WBE on vesiohenteinen heti valmis emulsio. Se muodostaa ohuen kalvon muotin pinnalle , joka helpottaa ja nopeuttaa muotista purkamista. Se soveltuu yleisimmin käytetyille muottipinnoille. Paras lopputulos saavutetaan yleensä vasta 4-5 käyttökerran jälkeen. Silloin on varmistettu, että ennen käytetty muotin irrotusaine on täysin hävinnyt muottipinnoilta.

Edut

  • biologisesti hajoava
  • hyvä pinnanlaatu
  • lähes hajuton
  • liuotin vapaa
  • suojaa korroosiolta hyvin

Käyttörajoitukset

Ei suositeltavaa alle +5 oC pintalämpötilassa. Jos pinta jälkikäsitellään, on suositeltavaa puhdistaa pinta mekaanisesti, ei välttämätöntä.

Levitys

D-FORM WBE voidaan levittää käyttäen telaa, pensseliä tai ruiskutuskannua. Suositeltava paine on n. 3-5 Bar. Pyyhi ylimääräinen öljy tarvittaessa rievulla tms. Liika öljy ei paranna lopputulosta. Voi esiintyä hidastavaa vaikutusta, pölyä yms.

Riittoisuus

Pinnan huokoisuudesta ja rakenteesta, sekä levi- tystavasta riippuen 1 litra riittää n. 25 – 35 m2:lle. Normaalimenekki on 25 – 45 ml/m2.

Puhdistus

Voidaan puhdistaa vedellä.

Pakkaukoot

200 l ja 1000 l IBC

Varastointi

Varastointi +5 – 30 °C lämpötilassa avaa- mattomissa alkuperäispakkauksissa vähintään 8 kk. On erittäin tärkeää, että pakkaukset ovat avaamattomia. Sekoita tuote tarvittaessa ennen käyttöä.

Käyttöturvallisuus

Tuote ei ole luokiteltu vaaralliseksi

Olomuoto maidonvalkoinen emulsio
Aktiivinen ainesosa kasviöljy
Tiheys n. 0,98 kg/l [20 °C]
Viskositeetti 820 mPas [20 °C]
pH n. 8
Kuiva-ainepitoisuus n. 18 %

Lataa tuotekortti: D-FORM WBE