Preco Minicote

Minicote on muottiin levitettävä liuotinohenteinen pintahidastin.

Category:

Minicote on muottiin levitettävä liuotinohenteinen pintahidastin. Minicotella pystytään valmistamaan pinnaltaan niin sanottua pesubetonia.

Tuote hidastaa sementin kovettumisreaktiota betonin pinnassa hyvin ohuessa, noin 1 mm syvyisessä kerroksessa. Hidastussyvyyteen vaikuttavat betonin koostumus, kovettumislämpötila ja kovettumisaika. Minicote on erinomainen pintahidastin, jonka kanssa on käytettävä QD-muotinirrotusainetta.

Käyttökohteet

Minicote pintahidastinta käytetään, kun valmistetaan hienopestyjä betonielementtejä. Normaaliolosuhteissa hidastimella käsitelty kovettumaton betonipinta voidaan pestä seuraavana päivänä. Mini-Cote soveltuu käytettäväksi lähes kaikilla muottipinnoilla.

Annostelu/Käyttöohje

Minicote on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä, jotta mahdollisesti pohjalle laskeutunut materiaali saadaan sekoitettua. Minicote levitetään kuivuneen QD-muotinirrotusainekerroksen päälle. Käsiteltävien muottien on oltava puhtaita ja kuivia ennen QD:n levittämistä. Minicote levitetään ruiskulla, telalla tai siveltimellä tasaiseksi ja ohueksi kerrokseksi. Työvälineet puhdistetaan liuottimella. Käytä tarvittaessa hengityssuojainta.

Pakkaukset ja varastointi

20 l astia. Tuote on liuotinpohjainen. Tämä tulee ottaa huomioon varastoinnissa.

Käyttöturvallisuus

Minicote on luokiteltu helposti syttyväksi. Se ärsyttää voimakkaasti silmiä ja saattaa aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Lisätiedot käyttöturvallisuustiedotteessa.

Kuljetus

UN 1866, ADR luokka 3

Olomuoto jäykkä, harmaa neste
Tiheys n. 1100 kg/m²
Käyttölämpötila yli 10 °C
Leimahduspiste +7 °C
Säilyvyysaika vähintään vuosi
Ohennin tolueeni
Käyttömäärä 5 – 8 m2/litra

Lataa tuotekortti: Preco Minicote